آب آشامیدنی تصفیه شده در بسته بندی هایی کاملا استاندارد به دلیل مزیت هایی که برای سلامت انسان دارد؛ در سالهای اخیر بخش فروش گسترده ای را در بازار به خود اختصاص داده است.
از اینرو تولید کننده هایی در سراسر کشور به تولید آب آشامیدنی در نمونه های بطری و همچنین گالنی روی آورده اند تا بتوانند آب آشامیدنی مورد نیاز را فراهم نمایند.
واحد تولید آب آشامیدنی رادامیر در استان یزد، با توجه به کم آب بودن استان در سالهای اخیر؛ در اردیبهشت 1401 فعالیت خود را در زمینه عرضه آب آشامیدنی در بازار آغاز نمود.
اولین سوالی که ممکن است در زمینه آب آشامیدنی در ذهن عموم مردم سوال شود این است که:
آب آشامیدنی چیست و تفاوت آن با آب معدنی؟
آب آشامیدنی به آبی می گویند که در کارخانه کنترل شده و کلیه مواد و املاحی که در آن موجود است کنترل می شود،املاح زائد موجود در آب گرفته شده و پس از میکروب و باکتری زدایی کامل در بطری های کاملا استاندارد بسته بندی شده و در بازار عرضه می شود.
این در حالی است که آب معدنی بدون اینکه هیچ گونه فعالیتی در کارخانه ها روی آن انجام شود بسته بندی می شود.این نوع آب اصولا از چشمه ها برداشت شده و بستگی به کم بارش یا پر بارش بودن منطقه میزان املاح متفاوتی دارد.
شایان ذکر است که آب آشامیدنی برای مصرف روزانه بهتر است، این به دلیل تصفیه نمودن آن است. به عبارتی همانطور که در مطالب فوق ذکر شد کلیه املاح اضافی و باکتری های موجود در آن از بین می رود.
آب آشامیدنی تصفیه شده چه ویژگی هایی دارد؟
امروزه کارخانه های مختلفی آب آشامیدنی را تولید کرده و در بازار عرضه می کنند. آب آشامیدنی بسته بندی شده در واحدهای تولیدی مختلف از لحاظ درجه کیفی متفاوتند، از اینرو این سوال پیش می آید که آب آشامیدنی تصفیه شده کاملا استاندارد چه ویژگی هایی دارد؟
برای بررسی ظاهری هنگام خرید آب آشامیدنی باید دقت نمود که:
- رنگ آب کاملا شفاف و طبیعی باشد.
- هیچ گونه ذره ی جامدی در آن معلق نباشد.
- آب هیچ گونه بوی ناخوشایندی نداشته باشد.
- هیچ گونه ی مزه ی ناخوشایند یا افروننده ای نداشته باشد.
واحد تولید کننده آب آشامیدنی رادامیر با رعایت کلیه ی استاندارد ها، آب آشامیدنی کاملا تصفیه شده و سالمی را در بازار عرضه نموده است. از اینرو در کمترین زمان ممکن توانست در اکثر فروشگاه ها، سوپر مارکت ها و… استان یزد و شهرستان های اطراف آن توزیع شود.
مزیت های تولید آب آشامیدنی رادامیر
از مزیت های تولید آب آشامیدنی می توان به رفع کمبود آب در استان های مختلف کشور بخصوص استان های کویری است که خود منبعی برای استفاده از آب ندارند و آب آشامیدنی مورد نیاز خود را ازدیگر استان ها تامین می کنند؛ اشاره نمود.
از طرفی این موضوع حائز اهمیت است که با تولید آب آشامیدنی بسیاری از بیماری هایی که عامل آن میکروب ها و باکتری ها بودند از بین رفت، به عبارتی نقش بسیار مهمی در سلامتی دارد.